”Tehdaslaisilta vinkkejä niin töihin kuin mökkeilyynkin”

Jämsä Tehdasta Tiina kuvaa käytännölliseksi, yhteisölliseksi ja idearikkaaksi. Muilta tehdaslaisilta on saanut vinkkejä niin töihin kuin mökkeilyynkin.

Tiina Jussi-Pekka
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia

 

Toissa viikolla Jämsä Tehtaan vierailevana tähtenä oli Tiina, joka työskentelee Espoon Omniassa suunnittelun, viestinnän ja markkinoinnin parissa. Tiina löysi alun perin Jämsä Tehtaan, kun hän soitti kirjastoon kysyäkseen, voisiko sen tiloissa tehdä etätöitä. Kirjaston henkilökunta osasi kuitenkin suositella Jämsä Tehtaan etätyötilaa. Työtilalle oli tarve, koska tarkoitus oli viettää aikaa Jämsässä sijaitsevalla kesämökillä. Töitä pitäisi kuitenkin tehdä samalla, mutta koneen ääressä istuminen sähköttömässä kesämökissä ja lasten pyöriessä ympärillä ei juuri houkutellut. Tiina sai järjestettyä isovanhemmat kaitsemaan lapsia päivät mökillä. Kirjaston kehotuksesta hän tutki Jämsä Tehtaan nettisivuja, rekisteröityi varausjärjestelmään ja varasi työpisteen muutamalle päivälle.

Jämsä Tehtaan etätyötilaa Tiina kuvaa muutaman päivän käytön jälkeen käytännölliseksi, yhteisölliseksi ja idearikkaaksi. Tehtaan sijainti on hyvä ja keskeinen, kun esimerkiksi kirjastoon olisi pitänyt ajaa pidempi matka. Muilta tehdaslaisilta on saanut vinkkejä niin töihin kuin mökkeilyynkin ja yhteiset hetket esimerkiksi torstaina pidetyillä päiväkahveilla ovat olleet mukavia.

Tiinaa houkutellaan tulemaan Jämsä Tehtaalle joskus taas uudestaan, ja niin hän lupaakin, kunhan isovanhemmat saadaan hoitamaan lapsia vielä uudemmankin kerran.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisää tarinoita Tehtaan arjesta