FK Risto Heikkinen Jämsän kaupungin kirjastopalvelupäälliköksi

Jämsän kaupungin kirjastopalveluja ja elämänlaatupalveluja johtamaan on valittu FK Risto Heikkinen Jyväskylästä. Sivistyslautakunta päätti valinnasta yksimielisesti kokouksessaan 8.2.2023. Varalle ei valittu ketään. Myös valintaan valmistelleen työryhmän esitys oli yksimielinen.

FK Risto Heikkinen toimii parhaillaan Laukaan kunnan kirjastotoimenjohtajana. Sitä ennen hän on työskennellyt korkeakoulukirjastoissa kehittämis- ja johtamistehtävissä.

-Päätyminen Risto Heikkiseen perustui kokonaisarviointiin. Päätös oli yksimielinen, ja se antaa varmasti myös valitulle hyvän lähtökohdan virassa toimiseen. Onnittelen Ristoa valinnan johdosta ja toivotan tervetulleeksi Jämsän kaupungin palvelukseen, toteaa sivistyslautakunnan puheenjohtaja Jyrki Niittymaa.

-Kiitän minuun kohdistuneesta luottamuksesta. Otan innolla uuden viran vastaan. Jämsässä on toimiva kirjastoverkko sekä uusi hieno pääkirjasto ja Raitti kokonaisuudessaan.  Olen vahvasti sitoutunut  johtamaan elämänlaatupalveluja yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa, toteaa virkaan valittu Risto Heikkinen.

Jämsän kaupungin kirjastopalvelupäällikön virkaa haki määräaikaan mennessä 10 henkeä, joista kuudella täyttyivät vaaditut kelpoisuusehdot. Haastateltuja oli neljä (4), joista kolme (3) eteni soveltuvuusarviointeihin.

Haastattelutyöryhmään kuuluivat sivistyslautakunnan edustajina varapuheenjohtaja Heikki Paavisto (puheenjohtaja Niittymaan varaedustaja),  lautakunnan jäsen Saara Peutere-Heikka, kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen ja sivistystoimenjohtaja Leena Kilpeläinen.

Kirjastopalvelupäällikkö Merja Mäkinen siirtyy eläkkeelle 1.9.2023 alkaen.

Jämsän kaupunki onnittelee virkaan valittua FK Risto Heikkistä ja toivottaa menestystä viran hoitoon.

 

Lisätietoja:

Sivistyslautakunnan puheenjohtaja Jyrki Niittymaa, p. 040 705 1636

Sivistystoimenjohtaja Leena Kilpeläinen, p. 040 054 2062

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös