Jämsän kaupungin verkkosivut ovat uudistuneet

Jämsän kaupungin verkkosivujen uudistus on luonnollinen jatkumo kaupungin vuosi sitten uudistuneelle brändille. Verkkosivujen visuaalinen ilme, helppokäyttöisyys ja uudet toiminnallisuudet auttavat käyttäjää etsittävän tiedon äärelle aiempaa sujuvammin.

Kaupungin verkkosivujen edellisestä kokonaisvaltaisesta uudistuksesta on yli kymmenen vuotta.

Uudistusta on toteutettu yhteistyössä kaupungin eri toimialueilta koostuvan projektiryhmän jäsenten ja verkkosivutoimittaja Geniem Oy:n asiantuntijoiden kanssa.

Julkaisujärjestelmänä uusilla sivuilla on suosittu ja nykyaikainen WordPress, jonka työkalut mahdollistavat monipuolisen asioiden esittämistavan ja näkyvät nostot. Sivusto toimii hyvin myös mobiililaitteilla.

Sivusto on aiempaa kuvallisempi. Sivustolta löytyy samat tarpeelliset sisällöt kuin aiemminkin vaikka sivuston rakenne on uusi. Tiedon löytymistä helpottaa selkeät valikot, yläosan valikoiden alta löytyvät koontisivut sekä sivuston oikeassa ylälaidassa oleva asiahaku. Käyttäjän näkökulmasta yhteystietojen haku- ominaisuus on merkittävä uudistus. Verkkosivujen vuorovaikutteisuutta tukee lisäksi viime vuoden loppupuolella avattu eJämsä -portaali. Verkkosivuston englanninkielisen version tekeminen alkaa syksyllä.

Palautteet paras kehittäjä

– Sivuston kehittäminen jatkuu julkaisun jälkeen. Nettisivujen ylläpito ja ajantasaisuudesta huolehtiminen on kaupungin eri toimialojen verkkosivuston sisällöntuottajien ja päivittäjien työpöydällä joka päivä. Parhaiten sivuston edelleen kehittäminen onnistuu käyttäjäpalautteen kautta, viestintäpäällikkö Laura Walden painottaa.

Mitä olet mieltä uusista sivuista? Tässä pääset palautelomakkeelle .

Lisätietoja:

Matkailu- ja markkinointijohtaja Ulla Haggrén, p. 040 526 1393
Viestintäpäällikkö Laura Walden, p. 040 545 0687

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös