Sivistystoimialan avustukset haettavina 1. joulukuuta mennessä

Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelujen kohdeavustuksia voidaan myöntää järjestöille, yhteisöille ja yksityisille kuntalaisille.

Samat avustustoiminnan periaatteet koskevat kaikkea sivistystoimialan avustustoimintaa. Avustushakemukset on vuoden 2022 toimintaa koskien jätettävä viimeistään 1. joulukuuta. Loppuvuoden toiminnasta hakemukset tehdään etukäteen, kuitit ja muut tositteet voi tarvittaessa toimittaa jälkikäteen 14.1.2023 mennessä.

Avustushakemukset suositellaan jätettäväksi ensisijaisesti sähköisen asiointipalvelun, eJämsä, kautta. Sähköisen asiointipalvelun käyttö edellyttää vahvan tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla. Yhdistyksen, yrityksen tai yhteisön puolesta asioitaessa tulee kirjautuneella olla tähän myönnetyt Suomi.fi-valtuudet. Sähköisen lomakkeen täyttö on tarkoin ohjeistettu ja avustushakemuksen jättäminen sähköisessä asiointipalvelussa on nopeaa ja vaivatonta. Sähköisen avustuslomakkeen täyttämisen voi jättää kesken ja tallentaa sen luonnoksena ja jatkaa lomakkeen täyttöä myöhemmin. Hakijan Oma asiointi -osiossa kaikki hakemukset säilyvät tallessa ja niiden tietoja voi hyödyntää aina seuraavia avustushakemuksia tehtäessä.

Avustushakemuksen voi jättää myös paperilomaketta käyttäen. Lomakkeen täyttämisen lisäksi hakijan tulee tehdä vapaamuotoinen suunnitelma avustettavasta toiminnasta kustannus- ja tuloarvioineen.

Avustustoiminnan periaatteet ja ohjeet avustuksen hakemiseen löytyvät kaupungin verkkosivuilta Avustukset – Jämsän kaupunki (jamsa.fi)

 

Lisätietoa:

vapaa-aikapalvelupäällikkö Katja Pohjoismäki, p. 040 571 6556 (liikunta- ja nuorisotoiminnan sekä teatteritoiminnan avustukset)

kulttuurisihteeri-ohjaaja Päivi Himanen, p. 0400 951 828 (kulttuuritoiminnan avustukset)

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös