Tule yrittäjäksi Rasuan leirintäalueelle

Jämsän kaupunki hakee ympärivuotista toimijaa Rasuan leirintäalueen vetäjäksi.

Rasuan leirintäalue on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Jämsänkosken taajamasta ja noin 15 – 20 minuutin päässä Jämsän keskustasta. Alueelle haetaan parhaillaan yrittäjää.

Jämsän kaupunki käy ennen toimijan valintaa ja vuokrasopimuksen solmimista markkinavuoropuhelua potentiaalisten vuokralaisten kanssa vuokrauksen ehdoista. Jämsän kaupunki edellyttää, että alueella sijaitseva uimaranta on Jämsän kaupungin asukkaiden ja matkailijoiden vapaasti käytettävissä. Leirintäalue on tilapäistä majoittumista varten, jolloin pitkäaikainen majoittuminen ei ole mahdollista. Alueelle edellytetään haettavan leirintäaluelupa.

Jämsän kaupunki järjestää Rasuan leirintäalueen liiketoiminnan harjoittamisesta kiinnostuneille infotilaisuuden sekä tutustumiskierroksen 27. lokakuuta. Infotilaisuus järjestetään kello 9 alkaen osoitteessa Virastotalo Koskelo, Kenraalintie 12, Jämsänkoski, toinen kerros. Kello 10 alkaen järjestetään tutustumiskäynti Rasuan leirintäalueella.

Ilmoittautuminen infotilaisuuteen ja mahdolliset ennakkokysymykset: 25. lokakuuta mennessä tänne.

Jämsän kaupunki laatii tarjouspyynnön alueen vuokraamisesta markkinavuoropuhelun jälkeen, kuultuaan leirintäalueen harjoittamisesta kiinnostuneita. Vuokralainen valitaan tarjouskilpailun perusteella, lopullisen valinnan tekee Jämsän kaupunginhallitus.

Lisätietoja Rasuan leirintäalueesta ja markkinavuoropuhelusta: Yrittäjäksi Rasuan leirintäalueelle

 

Lisätiedot:

suunnittelija, Katja Lahtinen, p. 040 728 5656

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös