Tutustu liikuntaneuvontaan pääkirjastolla 8. marraskuuta

Liikuntaneuvonta on maksuton palvelu, jolla pyritään edistämään työikäisten asukkaiden fyysistä aktiivisuutta ja hyvinvointia.

Liikuntaneuvontaa ja elintapaohjausta jämsäläisille 2022-2024 -hanke alkoi syyskuun alussa. Jämsän kaupungin toteuttamalla maksuttomalla palvelulla pyritään edistämään työikäisten asukkaiden fyysistä aktiivisuutta ja hyvinvointia. Liikuntaneuvontapalvelu on suunnattu henkilöille, joiden fyysinen aktiivisuus on vähäistä, terveydentila edellyttää elintapojen muutosta tai jotka tarvitsevat tukea liikunnallisemman arjen opettelussa.

Uimahalliltakin tuttu, liikuntaneuvojana hankkeessa työskentelevä Minna Stenberg on tavattavissa pääkirjastossa tiistaina 8. marraskuuta kello 15 -17.30. Samalla kun saat lisätietoa liikuntaneuvonnasta, voit mitata käden puristusvoimasi.

Lue lisää Liikuntaneuvontaa ja elintapaohjausta jämsäläisille 2022-2024 -hankkeesta tiedotteesta: https://www.jamsa.fi/ajankohtaista/tiedotteet/yksilollista-liikuntaneuvontaa-ja-elintapaohjausta-tyoikaisille/

 

Lisätiedot:

Minna Stenberg, liikuntaneuvoja, p. 044 493 7653 tai minna.stenberg@jamsa.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös