Sähkö ja lämmitys

Energianeuvonta

Keski-Suomen energiatoimisto tarjoaa kuluttajille maksutonta asumisen, rakentamisen ja remontoimisen energianeuvontaa. Energianeuvojilta saat vastaukset kysymyksiin energiasäästöistä, lämmitysjärjestelmistä, e-luvusta, energiatodistuksista ja monesta muusta. Nettisivuilta löydät ajankohtaiset tapahtumat, neuvojien yhteystiedot ja lisätietoa energiatehokkuudesta.

Näin hankit sähköliittymän

Rakentajan kannattaa tilata sähköliittymä ajoissa, jotta rakentaminen sujuu aikataulussa. Olitpa rakentamassa uutta kotia, kesämökkiä tai yrityksesi toimitiloja tai sähköistämässä jo olemassa olevaa rakennusta, tutustu oman sähköverkkoyhtiösi sähköliittymää koskeviin asioihin

  • osoitteessa www.elenia.fi. Elenian asiakaspalvelu palvelee puhelimitse numerossa 020 690 025 arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 9-16 (kesälauantait suljettu).
  • Kuoreveden Sähkö Oy:n alueella www.kuorevedensahko.fi. Kuoreveden Sähkö Oy:n asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-15 puh. 03 532 0121.

Kaukolämpöön liittyminen

Kaukolämpöverkkoon voidaan liittää kaikentyyppisiä rakennuksia. Perusedellytyksenä on, että kiinteistössä on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä tai ilmalämmitys.

Jämsän Aluelämpö Oy

Maalämmön rakentaminen

Lämmitysjärjestelmän vaihtaminen maalämpöön edellyttää toimenpideluvan hakemista.

Jämsän kaupunki Rakentamisen luvat / Toimenpidelupa, maalämmön rakentaminen

Ilmalämpöpumpun asentaminen

Ilmalämpöpumpun asentaminen pien-, rivi- tai kerrostaloon.

Jämsän kaupunki Rakentamisen luvat / Ilmalämpöpumppu

Jaa sosiaalisessa mediassa