Kyberturvallisuuden yleisöluento torstaina

Tiedätkö millaisia ovat kybermaailman uhat? Entä kuinka näiltä uhilta voi suojautua? Näihin kysymyksiin saadaan vastauksia torstaina 21. huhtikuuta kello 18.00 – 19.30 Jämsän työväenopiston järjestämällä kyberturvallisuuden yleisöluennolla Jokilaakson sairaalan auditoriossa.

Yleisöluennolle on vapaa pääsy. Luennolle ennakkoilmoittaudutaan työväenopiston ilmoittautumispalvelussa tai soittamalla opistojen toimistoon (p. 040 712 2640).

Tilaisuus myös live-striimataan Jämsän kaupungin YouTube-kanavalle.

Jyväskylän yliopiston professori ja sotatieteiden tohtori Martti Lehto avaa luennolla kybermaailman rakennetta ja ilmiöitä. Illan aikana käsitellään muun muassa kyberrikollisuutta, kybertiedustelua ja hyökkäyksiä yhteiskunnan kriittistä infrastruktuuria vastaan. Lisäksi Lehto auttaa hahmottamaan yksityisyyden suojaa digitaalisessa toimintaympäristössä.

Sotatieteiden tohtori, eversti evp. Martti Lehto toimii kyberturvallisuuden työelämäprofessorina Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunnassa. Hän on myös maanpuolustuskorkeakoulun dosentti kyber- ja ilmasodankäynnin alalla. Lehdolla on yli 40 vuoden kokemus tiedustelun, valvonnan ja johtamisen järjestelmien kehittämisestä ja niiden turvallisuudesta. Näiltä aloilta hänellä on yli 190 julkaisua, tutkimusraporttia ja artikkelia. Vuodesta 2001 hän on toiminut Sotilasaikakauslehden vastaavana päätoimittajana.

Lisätietoja:
Kehittämispäällikkö-opistojen rehtori, Sini Käkönen, p. 040 751 4731

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös