Ammatillinen koulutus

Gradia ja Jämsän Kristillinen kansanopisto tarjoavat laadukasta ja monipuolista opetusta Jämsässä.

Gradia

Gradia kouluttaa niin nuoria kuin aikuisiakin. Ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto, osatutkinnot, lyhytkoulutukset – Jämsässä on monia mahdollisuuksia. Yhteistyössä elinkeinoelämän ja oppilaitosten kanssa Gradia on myös vahva alueensa kehittäjä.

Gradiassa voi yhdistää opiskelu- ja urheilu-uran. Oppilaitoksella on erityistehtävä järjestää urheilijoille ammatillista koulutusta. Urheiluvalmennettavan on mahdollista opiskella myös Jämsän lukiossa. Painopistelajeina ovat suunnistus sekä enduro/motocross ja näissä lajeissa tarjotaan fysiikkatreenien lisäksi lajivalmennusta 1–2 krt/vko. Urheiluvalmennukseen voivat hakea yhteishaun ja jatkuvan haun hakijat.
Kysy lisää urheiluvalmennuksesta: Jämsässä Mira Orell-Sipponen, mira.orell-sipponen@gradia.fi tai puh. 040 341 4351.

Tutustu Gradia Jämsän koulutustarjontaan
Lisätietoa urheiluvalmennuksesta

Jämsän Kristillinen Kansanopisto

Opisto on innostava ja turvallinen, yleis- ja ammattisivistävää opetusta elinikäisen oppimisen periaatteen pohjalta antava sisäoppilaitos. Opiston tehtävä on tukea opiskelijaa menestymään elämässään. Menestymisellä ymmärretään sydämen uskon pohjalta nousevaa vastuunkantamista omasta ja toisen ihmisen elämästä.

Kansanopistolla on valittavana seuraavat linjat: kieli- ja musiikkiopintojen linja, kansainvälisyyslinja, käytännönlinja, peruskouluopintojen linja sekä teknisten taitojen linja.

Tutustu Jämsän Kristilliseen Kansanopistoon

Aikuiskoulutus

Gradia Jämsä järjestää myös aikuis- ja täydennyskoulutusta aktiivisille ihmisille ja yhteisöille, jotka haluavat pitää itsensä ajan tasalla työelämän vaatimusten mukaisesti. Lisäksi annetaan monen eri alan ammattitutkintoihin valmentavaa opetusta. Koulutukset on aikataulutettu siten, että normaalin päivätyön jälkeen ehtii vielä illaksi kursseille.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun aluekehittämispalvelut tarjoavat monipuolista ja laaja-alaista korkeakouluosaamista elinkeinoelämän ja julkisten organisaatioiden kehittämisen tueksi.

Keski-Suomen aikuisopiskeluportaali on tarkoitettu kaikille aikuiskoulutuksesta kiinnostuneille tiedonlähteeksi ja apuvälineeksi. Eri koulutusaloista, tutkinnoista ja oppilaitosten tarjonnasta voi hakea tietoa myös Opetushallituksen Koulutusnetti -palvelussa. Avoimen yliopiston opinnoista tietoa löytyy Avoimien yliopistojen portaalista.

Jaa sosiaalisessa mediassa