Juhla- ja pitopalvelu Ritarinkangas Oy

Juhla- ja pitopalvelu Ritarinkangas Oy etsii jatkajaa liiketoiminnalleen.

Julkaistu 20.3.2023

Etsitään jatkajaa hyvin toimivalle Juhla- ja pitopalvelu Ritarinkangas Oy:lle. Ritarinkangas sijaitsee rauhallisella alueella lähellä Jämsän keskustaa. Yrityksen palveluina on juhla- ja pitopalvelutoiminta. Lisäksi palveluna on vanhusten ateriapalvelu kotiin kuljetuksena. Juhla- ja pitopalvelutoimintaa tehdään omissa tiloissa tai asiakkaan omissa tiloissa. Ritarinkankaalla on omat tilat, jossa voidaan järjestää juhlia 50 henkilölle. Lisäksi yrityksellä on iso piha, joka mahdollistaa suurempienkin tilaisuuksien järjestämisen. Tiloissa on toimivat keittiötilat, jossa on helppo toimia.

Asiakkaina ovat yksityiset henkilöt ja yritykset. Asiakaskunta on vakiintunut ja yrityksellä on alueella hyvä maine. Ritarinkankaalla järjestetään erilaisia juhlia ja muistotilaisuuksia. Yrityksen palveluun kuuluu vanhusten ateriapalvelujen toimittaminen, jonka piirissä on tällä hetkellä n. 60 asiakasta.

Ritarinkankaan liikevaihto on n. 240 000 €. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi yhden vakituisen henkilön. Lisäksi tilaisuuksissa käytetään lisätyöntekijöitä 2-4 henkilöä riippuen tilaisuuksien koosta. Yrityskauppaan kuuluu yrityksen liiketoiminta, henkilökunta, koneet ja kalusto. Yrityskauppaan ei kuulu kiinteistö. Uusi yrittäjä voi jäädä vuokralle. Yrityskaupan muoto on neuvoteltavissa.

Uudella yrittäjällä on hyvät lähtökohdat tunnetun yrityksen jatkamiseen. Jos olet reipas, työtä pelkäämätön, hyvä asiakaspalvelija ja asiakkaita huomioon ottava, niin Ritarinkangas on mahdollisuuksien paikka.

Kysy lisää:

Ensisijaiset yhteydenotot Olli Hautaniemi, ritarinkangas@gmail.com

Jaa sosiaalisessa mediassa