Talasmet Oy

Myytävänä metallialan yritys Talasmet Oy. Valmistamme mittatilauksena monipuoliset teräsrakenteet rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Valmistamme myös portaat, portit, katokset, kaiteet ja tasot sisä- ja ulkokäyttöön.

Julkaistu 09.02.2024

Etsitkö mahdollisuutta omistaa ja johtaa metallialan yritystä? Nyt se on mahdollista:

Vakiintunut asema markkinoilla, mahdollisuus kasvattaa markkina-aluetta

Talasmet Oy on vakiinnuttanut asemansa metallialan markkinoilla tarjoamalla laadukkaita teräsovia ja metallirakenteita yli 35 vuoden kokemuksella. Yritys toimii pääasiassa Keski-Suomen alueella, mutta sopimuksesta tuotteita toimitetaan koko Suomen alueelle. Toimitilat sijaitsevat Jämsänkoskella, Myllymäen teollisuusalueella. Yrityksen sijainti on hyvä, Jyväskylään on matkaa 57 km, Tampereelle 100 km, Mänttä-Vilppulaan 40 km.

Laadukkaat tuotteet

Talasmet Oy tunnetaan luotettavana kumppanina, ja sen tuotteet tunnetaan niiden laadusta ja kestävyydestä. Yritys valmistaa mittatilauksena teräsrakenteet rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin, mm. portaat, portit, katokset, kaiteet ja tasot sisä- ja ulkokäyttöön.  Teräsprofiiliovet ovat saaneet CE-merkinnän. Ovien käyttökohteita ovat mm. kerrostalojen ulko-ovet julkisiin rakennuksiin, taloyhtiöille, liike- ja toimistorakennuksiin sekä yksityishenkilöille. Ovien pinnoitukset toteutetaan laadukkaasti toiveiden mukaan, ovet ovat laadukkaita ja näin ollen myös pitkäikäisiä.

 Toimintaperiaate

Yrityksen toiminta on suunniteltu tehokkaasti, ja se on pystynyt pitämään toimintakulut kurissa. Yrittäjä itse on ollut keskeisessä roolissa yrityksen menestymisessä, ja isompien tilausten täyttämiseen on käytetty joustavasti väliaikaista työvoimaa. Yrityksen toiminta on perustunut pitkään metallialan kokemukseen, laajaan alan tuntemukseen sekä lujaan ammattitaitoon, mistä on etua yrityksen ostajalle.

Hyvä konekanta

Talasmet Oy:llä on toimiva ja monipuolinen konekanta, joka sisältää muun muassa trukin, pumppukärryt, sahalinjan, levyleikkurin, kopiojyrsimen, nauhahiomakoneen sekä mig- ja tig-hitsauslaitteet. Kaikki nämä ovat valmiina palvelemaan erilaisia metallitöitä.

Toimivat ja edulliset vuokratilat

Yritys toimii kaupungin yrityskiinteistöyhtiön omistamissa vuokratiloissa Jämsänkoskella. Vuokra on kohtuullinen, noin 2000 euroa kuukaudessa.

Asiakaskunta koostuu monipuolisesti taloyhtiöistä, rakennusalan yrityksistä sekä kaupungeista ja kunnista. Nykyinen omistaja on valmis tukemaan jatkajaa siirtymäkaudella, jolloin uuden omistajan on helppo jatkaa ja kehittää yritystä eteenpäin.

  •  Vakiintunut ja luotettava yritys metallialalla
  •  Hyvä konekanta ja kalusto monipuolisiin metallitöihin
  • Mahdollisuus jatkaa nykyisten tuotteiden valmistusta
  •  Asiakassuhteet taloyhtiöihin, rakennusalan yrityksiin, kaupunkeihin ja kuntiin
  • Jatkuvuuden tuki nykyiseltä omistajalta siirtymäkaudella

Olemassa oleva konekanta ja raaka-ainevarasto voidaan myydä myös osissa.

Ota yhteyttä!

Juha Talassalo, Talasmet Oy
Puh. 040 5155223
juha.talassalo@talasmet.inet.fi
Osoite: Metsurintie 2, 42300 JÄMSÄNKOSKI

Näytöt sopimuksen mukaan!

 

Jaa sosiaalisessa mediassa