Maaseudun rauhaa keskellä kaupunkia

Maaseudun rauhaa keskellä kaupunkia

Jämsän Hiisi Hillissä pääsee hengähtämään idyllisessä kartanomiljöössä ja luonnon helmassa keskellä kaupunkia. Aiemmin Villa Hiidenmäkenä tunnetussa hotellissa yhdistyvät korkeatasoinen majoitus, luontoelämykset ja ulkoreitit, alueen pitkä historia sekä keskusta-alueen monipuoliset palvelut. Se on samalla kokonaisuus, joka vetää Suomessa vertaistaan.

Hiisi Hill kasvattaakin jatkuvasti suosiotaan paitsi loma- ja perhematkailijoiden, myös työmatkoillaan rauhallista ja viihtyisää yösijaa sekä hyvää aamiaista arvostavien joukossa.

”Olemme hyvä vaihtoehto esimerkiksi Jyväskylän hotelleille. Meillä yöpyvä voi jatkaa matkaansa hyvin nukutun yön ja runsaan aamiaisen jälkeen virkeänä. Toki tarjolla on hyvät tietoliikenneyhteydet myös etätöitä varten”, hotellin yrittäjä Marjatta Kunnaton kertoo.

Kesällä bonuksena on myös hotellin vieressä oleva liikuntapuisto ja sen yhteydessä oleva upea, hiljattain uudistettu maauimala.

Luontoelämyksiä ulkona ja sisällä

Hiisi Hill sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Hiihtokeskus Himoksesta ja Himos Golfista. Mikäli lumitilanne sallii, on hotellilta Himokselle talvella myös latuyhteys.

Historia on Hiidenmäessä vahvasti läsnä, sillä pihapiirissä olevat talot sijaitsevat 20 vuotta sitten löydetyn kalmiston kupeessa. Kaivauksissa esiin noussut pronssisolki onkin mallina Hiidenmäen omalle Hiisi Hill Collection -tuoteperheelle, johon kuuluu laaja kirjo kivoja lahja- ja käyttöesineitä.

”Sarjaan kuuluvia kauniita ja kestäviä laudeliinoja voi halutessaan testata jo paikan päällä, sillä huoneistoissa on omat saunat”, Kunnaton vinkkaa.

Pienen ja rauhallisen perhehotellin kupeessa on parin hehtaarin luonnonsuojelualue ulkoilureitteineen. Luonto on vahvasti läsnä myös hotellihuoneissa, joissa kaikissa on oma yksilöllinen luontoteemaa huokuva sisustus.

“Hiisi Hill on rauhallinen keidas, jossa voi vetää henkeä ja irtaantua arjesta. Harrastukset, ajanvietteet ja muut palvelut ovat silti ihan kulman takana”, Kunnaton tiivistää.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Read also