Kaupunginhallituksen päätöksiä 25. syyskuuta 2023

Kaupunginhallituksen kokouksen asialistalla oli kaksi varsinaista päätösasiaa. Kaupunginhallitus täydensi päätöstään koskien omavelkaista takausta vuokrataloyhtiö Jämsänmäelle. Lisäksi kutsuntalautakuntaan nimettiin uusi varajäsen.

Esityslista 25.9.2023

Kaupungin omavelkaisen takauspäätöksen täydentäminen

Aiemmin tehtyä päätöstä Jämsänmäki Oy:lle myönnettävästä omavelkaisesta takauksesta täydennettiin Aran lainapäätöksen muuttumisen takia. Laina tehdään kahdessa erässä yhden sijaan. Lisäksi lainamäärä on tarkentunut alaspäin alkuperäisestä takauspäätöksestä, nostettava lainan yhteismäärä on 226.600 euroa.

Kaupunginhallitus esittää, että valtuusto myöntää Kiinteistö Oy Jämsänmäelle omavelkaiset takaukset Kanervakatu 5 kohdistuvan 116.500 euron ja Huikkolanraitti 2 kohdistuvan 110.000 euron suuruisille korkotukilainoille kymmenen vuoden laina-ajalle. Kiinteistö Oy Jämsänmäki luovuttaa Jämsän kaupungille vastavakuudet. Takaukset ovat täysimääräisinä voimassa niin kauan, kunnes kaikki päävelkasitoumusten mukaiset velallisen vastuut ovat lopullisesti ja peruuttamattomasti maksettu luotonantajalle takaisin.

Uuden varajäsenen nimeäminen kutsuntalautakuntaan

Varajäsen Anssi Mennala on pyytänyt eroa kutsuntalautakuntien varajäsenen tehtävistä. Kutsuntalautakuntiin vuosille 2023-2024 Merja Lahtisen uudeksi varajäseneksi nimettiin Tarja Uusipaasto.

Seuraava kaupunginhallituksen kokous on 2. lokakuuta 2023.

Lisätietoja:

Kaupunginhallituksen pj. Jorma Poti, p. 0400 200 467
ja kunkin asiakohdan valmistelijat

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös