Rallien Jämsän katseluareena kutsuu mukaan alueen yrityksiä ja yhdistyksiä

Secto Rally Finland täyttää Keski-Suomen autourheiluhuumalla jälleen 4.-7.8.2022. Jämsän kaupunki on tehnyt yhteistyösopimuksen AKK Sports Oy:n kanssa koskien MM-rallin Suomen osakilpailua Secto Rally Finlandin Jämsän erikoiskokeita ja katseluareenaa. Sopimus on voimassa vuoteen 2023 saakka, ja neuvotteluoptiot vielä kahdelle seuraavalle vuodelle. Tavoitteena on saada niin kotimaista kuin kansainvälistä näkyvyyttä kaupungin eri toimijoille, yrityksille ja yhdistyksille.

Jämsän kaupungin katseluareena on avoinna koko päivän, sillä lauantaina 6.8. ajetaan EK14 Vekkula 1 päivällä klo 11.08 alkaen, ja EK18 Vekkula 2 vielä illansuussa klo 18.38. Katseluareena on kaikille rallipassin hankkineille avoin, erillislippua ei alueelle tarvitse ostaa.

Alueen toimijoita on lähestytty sähköpostitse aiemmin viikolla. Jos olet kiinnostunut tulemaan yrityksesi ja palveluidesi kanssa mukaan toteuttamaan katseluareenaa, ota viipymättä yhteyttä sinikka.langstrom@jamsa.fi, viimeistään keskiviikkoon 1.6. mennessä.
Kaikkiin kiinnostuneisiin otetaan yhteyttä lisätietojen merkeissä kesäkuun alkupuolella.

Lisätietoja:
Jämsän kaupunki, viestinnän asiantuntija Sinikka Långström, p. 040 705 4121

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue myös