Jämsän uudistuva teollisuus

Jämsän uudistuva teollisuus kutsuu kasvamaan!

Jämsä  on vauhdilla kasvamassa kierrätystalouden, hiilineutraalien materiaalien ja uusiutuvan energian alueeksi.
Vihreä portti Kaipolan alueella tarjoaa valmiin infrastruktuurin uusiutuvan teollisuuden tarpeisiin, ja ympärillä toimivat vihreän talouden yritykset antavat selviä synergiaetuja. Jämsän Halli on kasvussa tulevaisuuden lentämisen teollisella toiminnalla, ja etätyön tekijälle Himos tarjoaa taattua laatuaan golfin, laskettelun tai tapahtumien parissa viihtyville.

Mitä uudistuva teollisuus tarkoittaa?

Teollisuuden uudistuminen tarkoittaa siirtymistä fossiilisten materiaalien ja energian aikakaudesta, kohti kierrätettyjä ja biotalouden prosessien tuottamia materiaali- tai energialähteitä. Jämsässä se tarkoittaa myös merkittävää siirtymää perinteisestä teollisuudesta uuteen aikakauteen. Muutos perinteisen metsäteollisuuden paikkakunnasta elinvoiman edelläkävijäksi tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua monipuolisiin tutkimuksen sekä tuotekehityksen projekteihin.

Miksi Jämsä on uudistuvalle teollisuudelle erityisen hyvä paikka?

  • Teollinen infrastruktuuri on valmiina: valmis sähköverkko, rautatiet, toimivat maantieyhteydet sekä mahdollisuus aluskuljetuksiin.
  • Uudistuvan teollisuuden vaatimat resurssi: meillä on edullinen sähkö, raakavesi, höyry, lämpö, jätevesien käsittely sekä tärkein:  prosessiteollisuuden osaajat.
  • Modernit ja edulliset toimitilat loistavalla sijainnilla.
  • Korkean teknologian globaalit verkostot: Jämsä on jatkossa yksi harvoista kaupungeista, jossa rakennetaan korkean teknologian osaamista vaativia tuotteita ilmailuun sekä puolustukseen.

Jämsän Vihreästä portista etumatkaa uusiutuvan teollisuuden toimijoille

Jämsän Vihreä portti on vauhdilla kasvamassa kierrätystalouden, hiilineutraalien materiaalien ja uusiutuvan energian solmukohdaksi. Vihreä portti Kaipolan alueella tarjoaa valmiin infrastruktuuri uusiutuvan teollisuuden tarpeisiin, ja ympärillä toimivat vihreän talouden yritykset antavat selviä synergiaetuja. Kaipolaan vanhan paperitehtaan uusittuihin tiloihin on jo sijoittunut esimerkiksi Kaipola Recycling Oy.

Miksi siis mennä muualle, kun tehtaan varustelu on jo viimeisen päälle ajanmukaistettu? Ota tästä vuosien etumatka kasvulle ja kehitykselle!

Jaa sosiaalisessa mediassa