Jämsän kaupunkikeskusta

Jämsän keskusta

Jämsän kaupungin kaupallista keskustaa Seppolaa kehitetään aktiivisesti,  mm. Keskuskatu on saanut uuden ilmaan. Keskustasta löytyy monipuolisesti päivittäis- ja erikoistavarakauppoja, julkisia palveluja, hyvinvointipalveluja sekä monipuolisesti muita viihde- ja vapaa-aikapalveluja sekä kahviloita ja ravintoloita.

Liikuntapuisto keskellä kaupunkia

Maauimalan liikuntapuistoon on rakentunut viime vuosien aikana upeat liikkumis- ja virkistäytymismahdollisuudet tarjoava lähiliikuntapaikka. Liikuntapuistossa voi harrastaa koripalloa ja rantalentopalloa sekä pienkentille sopivia lajeja kuten boccia ja petanque. Aidatulla monitoimiareenalla saa pelattua joukkupelejä kuten jalkapalloa ja sählyä. Liikuntapuistosta löytyy myös ulkokuntoiluvälineitä sekä suosittu pumptrack-rata ja uutuutena Bukk of Ice -taitopelipuisto. Kesähelteillä voi myös uida tai viettää aikaa Maauimalan nurmialueilla.

 

Tutustu Keskusta-alueen tarjontaan!

Maauimalan liikuntapuiston lisäksi Jämsän keskusta-alueella on paljon tapahtumia, joita järjestetään Akuliinassa, joka sijaitsee keskellä Jämsän keskustaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa