Valtuusto

Kaupunginvaltuusto
Kaupunginvaltuusto kokoontuu päättäminään aikoina ja myös silloin, kun valtuuston puheenjohtaja katsoo sen tarpeelliseksi. Valtuuston kokouskutsu julkaistaan kaupungin verkkosivuilla, virallisella ilmoitustaululla ja lisäksi kokouksista annetaan yleisesti tieto kaupungin virallisessa ilmoituslehdessä.

Kaupunginhallitus
Kaupunginhallitus kokoontuu varsinaisiin kokouksiinsa pääsääntöisesti kunkin kuukauden ensimmäisenä ja kolmantena maanantaina klo 17.00 ja tarpeen mukaan muulloinkin.

Sivistyslautakunta
Sivistyslautakunta kokoontuu varsinaisiin kokouksiinsa pääsääntöisesti kunkin kuukauden viimeisenä  torstaina, varapäivänä 1. torstai.

Sosiaali- ja terveyslautakunta
Kokouskutsuna toimiva esityslista julkaistaan luotta­mus­hen­ki­löi­den verkkopalvelussa vähintään kolme arkipäivää ennen ko­kous­ta.

Elinvoimalautakunta
Elinvoimalautakunta kokoontuu varsinaisiin kokouksiinsa pääsääntöisesti kunkin kuukauden neljäntenä torstaina.

Valvontajaosto
Valvontajaosto kokoontuu varsinaisiin kokouksiinsa pääsääntöisesti kunkin kuukauden toisena torstaina klo 17.00 ja tarpeen mukaan muulloinkin.

Jämsän Vesi liikelaitos
Jämsän Vesi liikelaitos kokoontuu joka kuukauden neljäntenä keskiviikkona, mutta vain tarpeen mukaan.

Ateria- ja Puhtauspalvelut liikelaitos
Jämsän Ateria- ja Puhtauspalvelut liikelaitoksen johtokunta kokoontuu varsinaisiin kokouksiinsa 2021 syyskaudella 21.9., 26.10., 23.11. sekä joulukuussa erikseen sovittuna päivänä.

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn