Valtuusto

Kaupunginvaltuusto

Kaupunginvaltuusto kokoontuu päättäminään aikoina ja myös silloin, kun valtuuston puheenjohtaja katsoo sen tarpeelliseksi. Valtuuston kokouskutsu julkaistaan kaupungin verkkosivuilla, virallisella ilmoitustaululla ja lisäksi kokouksista annetaan yleisesti tieto kaupungin virallisessa ilmoituslehdessä.

Kaupunginhallitus

Kaupunginhallitus kokoontuu varsinaisiin kokouksiinsa pääsääntöisesti kunkin kuukauden ensimmäisenä ja kolmantena maanantaina klo 17.00 ja tarpeen mukaan muulloinkin.

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta kokoontuu varsinaisiin kokouksiinsa pääsääntöisesti kunkin kuukauden viimeisenä keskiviikkona, varapäivänä 1. keskiviikko. Alkamisajankohta on klo 15, ellei asiaintiloista muuta johdu.

Sosiaali- ja terveyslautakunta

Sosiaali- ja terveyslautakunnan kevään 2019 kokousaikataulu on alustavasti seuraava: 13.2. klo 16, 20.3. klo 16, 23.4. klo 15, 22.5. klo 16 ja 19.6. klo 16.

Tekninen lautakunta

Tekninen lautakunta kokoontuu varsinaisiin kokouksiinsa pääsääntöisesti kunkin kuukauden neljäntenä torstaina.

Ympäristölautakunta

Ympäristölautakunta kokoontuu varsinaisiin kokouksiinsa pääsääntöisesti kunkin kuukauden toisena torstaina klo 17.00 ja tarpeen mukaan muulloinkin.

Jämsän Jätehuolto ja Jämsän Vesi liikelaitos

Jämsän Jätehuolto ja Jämsän Vesi liikelaitoksen johtokunta kokoontuu joka kuukauden neljäntenä keskiviikkona, mutta vain tarpeen mukaan. Kokousaika voi olla muukin asioiden niin vaatiessa.

Ateria- ja Puhtauspalvelut liikelaitos

Ateria- ja Puhtauspalvelut liikelaitoksen johtokunta kokoontuu kesäaikaa lukuunottamaatta kerran kuukaudessa sekä tarpeen niin vaatiessa.

 

Jaa artikkeli

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn